Wij hebben kinderen van het Norbertus in Roosendaal gevraagd wat hun goede voornemens waren voor 2024. De meeste mensen vertelden dat ze gezonder willen leven, betere cijfers willen halen en overgaan naar het volgende schooljaar. Ook Linda Zonneveld had deze goede voornemens, we hebben haar verder geïnterviewd hierover. 

“Ik wil graag gezond blijven en ik wil later geen ziekte krijgen wanneer ik ongezond eet. Ik wil gewoon betere cijfers zodat ik bij mijn vriendinnen in de klas blijf zitten.’’

Linda Zonneveld

Een aantal kinderen hebben ons ook verteld dat ze graag zouden willen leren koken. Ook dat ze graag zouden willen stoppen met vapen of roken. Hier heeft Mari-Lynn ons wat meer over verteld. 

“Ik zou willen leren om te koken en bakken, omdat ik van eten hou.”Stoppen met vapen is ook een voornemen voor mij, omdat het zeer slecht voor je is.”

Mari-Lynn de Berg