1. Zelfgemaakte toetjes

  Zelfgemaakte toetjes zijn een leuk cadeau om te geven en ook een leuk cadeau om te maken!  Het is heel lekker en vooral als het zelfgemaakt is. Je kan bijvoorbeeld taartjes, cupcakes en andere leuke gebakjes maken.

  1. Cadeaumand

  Cadeaumandjes zijn heel leuk om te maken en je kan er mooi creatief mee bezig zijn! Je kan bijvoorbeeld je mandje mooi decoreren en daar leuke cadeautjes in doen. Je kan daar lekkere snacks in doen, bijvoorbeeld snoep of chips. En je kan daar ook gewoon leuke cadeautjes er in doen zoals een boek.

  1. Kleren

  Bij kerst hoort er ook altijd een leuke kerst trui! Maar naast een kerst trui kan je ook altijd bijvoorbeeld een leuke broek of gewoon een normale trui kopen als cadeau. Kleding vinden mensen ook altijd heel leuk om als cadeau te krijgen!

  1. Skincare

  Skincare is een leuk cadeau wat bijna iedereen wel leuk vindt!  Je kan bijvoorbeeld maskertjes, crèmes, serums etc geven. Veel mensen zijn geïnteresseerd in skincare, dus het is gewoon een mooi cadeau.

  1. Body spray en parfum

  Geurtjes zijn een duur, maar een super leuk cadeau om te geven. Als het kan, probeer dan een geurtje te kopen die bij diegene past of degene die die persoon wilt. Je wilt natuurlijk wel een geurtje halen die die persoon lekker vindt!

  gemaakt door: Angelina, Ewa, Faye, Reisa