Het spetterde dansspektakel van Jasmijn Heshof, het gebeurde allemaal tijdens KunsTof! Met haar aanstekende energie vulde ze het podium en danste ze de sterren van de hemel. Maar dat is nog lang niet alles! Hieronder lees je over de spectaculaire avond!

Er waren vele optredens door leerlingen en docenten, en enkele sprongen er met kop en schouders bovenuit.

Marit zong Somewhere only we know van Keane en geloof het of niet maar elke noot was zuiver! Ze zei dat ze het spannend vond maar daar was helemaal niks aan te merken, ze stond te stralen alsof ze dit al haar hele leven doet. Het is gewoon simpelweg haar hele leven en dat was ook te zien.

Jasmijn danste op Runaway baby van Bruno Mars. En zo goed als ze danste – dat zagen ze op Mars! Maar dansen was niet het enige wat ze deed, samen met Bram praatte ze alles op een leuke en grappige manier aan elkaar. Ze vermaakte daarmee de hele zaal en zelf genoten ze ook zichtbaar.

Pianospel kan natuurlijk ook niet ontbreken er waren maar liefst 3 solo’s op de piano. Het maakte de hele zaal muisstil en helemaal tot rust. Je zag de passie er vanaf spatten.

Het leuke is: jij kan hier ook heen. Voor vanavond ( donderdag 29 februari) kun je kaartjes halen aan de deur voor maar 3 euro! En anders is er altijd nog volgend jaar! We zien je graag een keer bij een van de voorstellingen, want alleen dan weet je pas echt waar het over gaat.

Nikki Hagenaars, Ewa Golka en Julia Antens