Wij krijgen les van hele leuke docenten, wij vroegen ook aan andere tweedeklassers wie hun favoriete docent was.

Onderzoek heeft bepaald dat dit de 6 meest favoriete docenten zijn, iedereen is leuk maar als je één of misschien wel meer als een van deze docenten hebt dan heb je heel veel geluk!

Op een gedeelde eerste plek zijn er twee tweede klas mentoren. De eerste is te zien in de foto: mevrouw Siegel, mevrouw Siegel is mentor van V2E en docent Nederlands. Met haar kun je over alles praten en ze helpt graag. Samen met mevrouw Siegel op de eerste plek staat mevrouw van Rijswijk mentor van HV2B. Ze is heel enthousiast en vertelt graag over haar vak, wordt ook niet snel boos.

Op de tweede plek staat meneer van Hoecke en mevrouw Franken. Meneer van Hoecke is geschiedenis docent en geeft goede uitleg. Mevrouw Franken is wiskunde docent, geeft ook hele goede uitleg, is heel vriendelijk tegenover iedereen en helpt iedereen.

Op de derde plek is mevrouw Vos. Zij is Natuurkunde docent. Gepassioneerde mevrouw die graag vertelt over haar vak.

Op de vierde ook meteen de laatste plek staat meneer Van Dijk en mevrouw Wijngaards. Meneer van Dijk is een Geschiedenis docent, is een grappige docent ook om zijn grapjes kan je zeker lachen. mevrouw Wijngaards is een docent Duits en is aardig.

Nisa Badak, Julia Antens, Ewa Golka, Joy Mulders en Nikki Hagenaars.