Bij een avondje Netflixen hoort natuurlijk ook een lekkere snack. Hier is een top 5 van snacks die wij het lekkerst vinden bij de film!

  1. Popcorn is een bekende snack voor bij de film, van oorsprong uit Amerika. Je kan kiezen uit verschillende smaken, de bekendste en ook lekkerste zijn: zoet en zout. Je hebt ook smaken zoals gezouten karamel, chocola, toffee en nog allerlei gekke smaken die je erbij kunt combineren. Wij vinden deze het allerlekkerst!
  1. Nacho’s met guacamole of kaassaus is een lekkere snack die je neemt als je een filmpje gaat kijken in de bios, of zelf thuis maakt. Je zou denken dat het een Mexicaanse snack is, maar het werd voor het eerst gemaakt in Amerika. Het kraakt misschien wel een beetje tijdens de film, maar zijn wel echt superlekker.
  1. M&M’s zijn pinda’s met een chocolade omhulsel, en dat is een echte smaaksensatie en dat wil je natuurlijk als je een leuke film gaat kijken. Je hebt natuurlijk een nog betere ervaring als je iets lekkers hebt bij de film.
  1. Chips is de ultieme snack voor een filmavondje Netflix! Kies je favoriete smaak en eet smakelijk. Bugles chips is echt een aanrader, die vinden wij persoonlijk het lekkerst! De populairste en meest verkochte chipsmaak is paprikachips. 
  1. Bittergarnituur is een echte hollandse snack. Een echte bittergarnituur oftewel de bruine fruitschaal bestaat uit: bitterballen, mini frikandellen, kipnuggets, bamihapjes en mini kaassoufflés. Bitter- en borrelgarnituur verwijzen ook naar koude, pikante, zoete en/of zoute hapjes. 

Wij hopen dat je wat lekkers hebt gevonden. Veel eetplezier!!! Isabeau&Jane